Traiteur Joachim

Eindejaarsfolder

Hapjes

Assortiment ovenhapjes (9 stuks) - € 14,50

Hapjesbox (4 stuks) - € 9,50

Soepen (inclusief brood en boter)

Tomatenroomsoep - balletjes - peterselie - € 6,50/liter

Crème Agnès sorel (kippenvelouté) - € 7,50/liter

Velouté van bospaddenstoelen - € 9,00/liter

Bisque d’Homard - grijze garnalen - bieslook - € 14,00/liter

Uit 1 liter soep serveert men +/- 3 personen

Koude voorgerechten

Garnalencocktail - krab - gerookte zalm - € 14,00

½ Kreeft Bellevue - € 28,50

Vitello Tonnato - rucola - koningskappers - € 15,00

Warme voorgerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met aangepaste garnituren

Scampi diabolique (7 stuks) - € 15,00

Gegratineerd Noordzeevispannetje - € 14,50

½ Kreeft - tomaat - dragon - € 29,50

Huisbereide garnaalkroketten (2 stuks) - € 12,00

Huisbereide kaaskroketten (2 stuks) - € 9,50

Duo garnaal- en kaaskroket - € 11,00

Kindergerechten

Balletjes in tomatensaus - € 9,50

Kipfilet met appelmoes - € 11,00

Aardappelgarnituur naar keuze: aardappelpuree of aardappelkroketten

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje - spitskool - bloemkool - kerstomaat - € 26,50

Scampi diabolique (9 stuks) - verse pasta - € 20,00

Varkenshaasje - winterse groenten - saus naar keuze (champignonroomsaus / zachte peperroomsaus / graanmosterdsaus) - € 21,00

Parelhoenfilet - winterse groenten - pittige druivensaus - € 23,00

Kalfs ‘dunne lende’ - butternut - shiitake - kalfsjus - € 26,50

Hertenkalffilet - peertje rode wijn - knolselder - grand veneur - € 29,00

Aardappelgarnituur naar keuze: aardappelpuree – huisbereide kroketten - gratin dauphinois

Dessert

Chocolademousse - advocaat - meringue - € 7,00

Pistachemousse - pure chocolade - noten - € 7,00

Tiramisu - cantuccini - amaretto - € 7,00

Koud buffet

Zalm Bellevue
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zalm
Makreel fiesta
Rivierkreeftencocktail
Gegrilde scampi
Varkensgebraad met kruidenkorst
Rosbief
Kippenbout
Parmaham
Ovengebakken boulet

Uitgebreid saladebuffet
Brood- en sausassortiment

€ 28,50 p.p.

Koud-warm buffet

Tomaat met grijze garnalen
Duo van gerookte vis
Varkensgebraad
Rosbief
Parmaham

Uitgebreid saladebuffet
Brood- en sausassortiment

Kabeljauwhaasje
Parelhoen met pittige druivensaus

Winterse groenten

Aardappelgarnituur naar keuze: aardappelpuree – huisbereide kroketten - gratin dauphinois

€ 36,00 p.p.

Bestellen

Bestellen ‘Kerstmis ‘ tot en met 17/12
Afhaal 24/12 : 13u-18u
Afhaal 25/12 : 09u-13u

Bestellen ‘Nieuwjaar’ tot en met 25/12
Afhaal 31/12 : 13u- 18u
Afhaal 01/01: 10u-12u

!! Opgelet gelieve tijdig te bestellen !!
Volzet = Volzet

Tel: 011 18 86 58
GSM: 0474 20 35 37
E-mail: info@traiteur-joachim.be
Of kom langs in de winkel

De winkel en het restaurant zullen gesloten zijn vanaf 19/12 tot en met 04/01